הסננה שומנית בכבד

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

15/05/2015 | 22:23 | מאת: גלי

היי. אני בת 28, רופאת המשפחה ביקשה שאעשה בדיקות דם מקיפות (כימיה) וUS בטן. ראתה את התוצאות ואמרה שיש לי הסננה שומנית בכבד ואגב, אני סובלת מעודף משקל. הרופאה שלי לא כזאת אנושית, ולא הרחיבה על הנושא. מה זה הסננה שומנית בכבד? והאם יש דרכים מומלצות לטיפול שיכולות לעזור בנוסף לירידה במשקל? שבת שלום

17/05/2015 | 14:03 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום גלי. הכוונה לשיש לך כבד שומני עם עודף שומן. ירידת משקל גוף גורמת גם ליציאת שומנים מהכבד. בנוסף לתזונה נכונה ניתן לקחת כדור XENICAL עם ארוחות שומניות שיכולים לעזור בתהליך ירידת המשקל וכן טיפול בכבד שומני. כמובן פעילת גופנית עוזרת גם.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה