סוכרת בשתן

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

26/02/2015 | 15:11 | מאת: צילה

בעלי עשה לפני שבוע בדיקות דם הסוכר יצא לו 110 פעם ראשונה בחיים תמיד יצא לו נמוך ודבר חדש ואז עשה בדיקת שתן microalbumin/creat התוצאה 35.656 גבוה מזה התצואה ומזה נובע. ומצד שני בעלי שמן וקיבל זימון לדיאטה דחופה

01/03/2015 | 14:26 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום צילה. לבעלך יש טרום סוכרת. מקובל היום לתת כדור לפחות בליליה להורדת הסוכר[מטפורמין גלוקומין]. לגבי בדיקת השתן, יש לו חלבון בשתן עקב הסוכר וההשמנה והוא זקוק לכדור להגן על הכליות. למשל טריטז 2 5מג

מנהלי פורום סוכרת והשמנה