תרופה להורדת סכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

31/12/2014 | 09:58 | מאת: שרה

בעלי סוכרתי 2 קיבלת לפני שבועים כדור שנקרא: "ג'נוביה 100 מ"ג". מאז יש לו המון ליחה ולעיתים קרובות משתעל. מה קורה? מתי זה יפסק??? ושאלה נוספת ברשותך: אני סובלת מתת פעילות והשימוטו מטופלת באלטרוקצין 100. תוצאה TSH: 4.87. והסוכר שלי: 99 בצום. מה דעתך על התוצאות.? הרבה תודה על העזרה.

01/01/2015 | 11:12 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב- גנוביה עלולה לגרום כאילו לדלקת גרון . במקרה זה יש להפסיק את הכדור. טרגנטה 5מג מאותה משפחה אינה גורת לכך. התוצאות שלך תקינות אם כי הסוכר גבולי.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה