סוכרת בהריון

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

16/11/2014 | 11:47 | מאת: nom

שלום רב,אני בת 43, בהיותי בסוף הריון לפני כארבע שנים פיתחתי סכרת וילדו אותי בשבוע 37 בניתוח חרום .התינוק יצא בריא והכל נגמר בשלום.עוד אז התריעו בפני כי יש לשים לב שכן סכרת הריונית עלולה לבשר על בעיות סכרת בגיל מאוחר יותר. בבדיקות הדם האחרונות שעשיתי בצום רמת הסוכר בדם יצאה גבולית-103.יש לציין כי אני סובלת מעודף משקל(גובהי 161 סמ ומשקלי 86 קילו.) והשאלה: מה יש לעשות כדי לא לפתח סכרת (בזמן האחרון אני צועדת ועוסקת בפעילות ספורטיבית ואף מצליחה להשיל ממשקלי)תודה מראש על תשובתכם

17/11/2014 | 13:42 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב- ספורט ותזונה מתאימה הם טיפול מעולה למניעת סוכרת. מציעה לך לבדוק HBAC -זו בדיקת דם שבודקת סוכר ממוצע ב 3 חודשים,כדי לדעת האם יש לך סוכרת סמויה.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה