השמנת יתר מוגברת וסכרת לא מאוזנת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

17/06/2014 | 12:30 | מאת: חני

היי, שמי חני. אני בת 55 וגובהי 150 ס"מ. משקלי 93 ק"ג. אני עובדת כמורה וכמעט כל היום על הרגליים, שוחה שלוש פעמים בשבוע חצי שעה כל פעם וגם הולכת במים. יש לי כלבה שאני יוצאת איתה פעמיים עד שלוש פעמים ביום לחצי שעה ויותר כל פעם. אני צורכת אניסולין בלילה 30 יחידות ובבוקר 20 יחידות. הסוכר ירד מערכים של 200 םלוס למאה ארבעיםבערך. אני אוכלת מזון נטול גלוטן ונטול סוכרים, לאחר שעשיתי טיפול במכון גמילה, אבל הטיפול הזה כלל לא עזר לי. ניסיתי אלפי דיאטות וכל פעם ירדתי 20 - 25 ק"ג והכל חזר וטיפס חזרה. הייתי 8 שנים בקבוצה של אכלנים אנונימיים וזה עבד יפה וירדתי מ-110 ל-83, אבל עליתי חזרה... לא הכל, כי היום אני שוקלת 93 ק"ג. בעקבות טיפול פסיכולוגי הבנתי שאני לא כל כך אכלנית כפייתית, אלא פשוט אוהבת לאכול, והבנתי שגרמתי נזק לגופי בכך שלא קידשתי אותו... ומאז דברים השתנו. אבל..... אני לא צורכת הרבה בשר וגם לא הרבה גבינות ויוגורטים בגלל רגישות מסויימת בקיבה. אני מיואשת לחלוטין, כי גם ירקות כגון כרוב לא עושים לי טוב. רציתי לעשות ניתוח לקיצור קיבה, אך אני פוחדת, וגם מטפלת באימי בת ה-92 וגם בכלבה (אימי גרה איתי). כבר עדיף לי למות מאשר לחיות... מיואשת באופן טוטאלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ה צ י ל ו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חני.

19/06/2014 | 15:25 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום חני- היום יש זריקות ,למשל, ויקטוזה -הניתנת כל יום וביאדוריון[פעם בשבוע] שגורמות לירידת משקל וירידת תאבון וכן איזון סוכר.זה בנוסף לאינסולין של הלילה וגלוקומיןשצריך להמשיך. מציעה לך לגשת ליעוץ מרפאת סוכרת הקרובה אליךאו לרופא שלך.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה