ערכי בדיקת.סוכר והסטוריה משפחתחת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

09/02/2017 | 18:33 | מאת: פנינה

הסטורוה אמא סוכרתית שעברה כריתה...אני במשקל.92 גובה 168 בת.54 בדיקות תקינות.סוכר בצום 91 בדיקת.סוכר רבעונית.יצא 5.8 האם לדאוג..משתדלת.בלי סוכר ..מה עוד להוריד בתזונה..תודה פנינה

פנינה שלום רב, לפי בדיקת ה A1C את מצוייה בטווח המכונה טרום סוכרת. באמצעות תזונה נכונה ופעילות גופנית את יכולה בסבירות גבוהה להוריד את ממוצע ערכי הסוכר ולדחות את הסוכרת בשנים רבות. אין לי אפשרות לכתוב לך בשני משפטים מה לשנות בתזונתך כיוון שאיני מכירה אותך ואת תפריטך. מוזמנת לקבוע תור לדיאטנית על מנת לשמוע את חוות דעתה לגבי שינויים בתזונתך. בהצלחה!

מנהלי פורום סוכרת והשמנה