גאלבוס

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

11/01/2014 | 12:08 | מאת: ירמי יצחקי

לאחרונה שיניתי את הרגלי התזונה ובעיקר צמצמתי עד למינימום צריכת סוכר סוכרוז (בעיקר בגלל הפרוקטוז ) והפחתה משמעותית בפחמימות למיניהן. שמתי לב כי רמת הסוכר ביום ירדה ולעומת זאת רמת הסוכר בבוקר עלתה. אני בן 71, בריא , פעיל, נוטל B12 וויטמין D, עושה פעילות גופנית ולא אוכל ג'נק פוד. האם תוספת של גאלבוס עשויה להניב תוצאות חיוביות תודה ירמי יצחקי

12/01/2014 | 12:30 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב. אפשר לנסות להוסיף גלבוס. לא בטוח שיעזור. אך עדיף ללכת למרפאת יעוץ סוכרת עם כל הבדיקות.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה