עליה בסוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

27/12/2013 | 18:52 | מאת: lili

שלום וברכה אני בת 59 סובלת מטרום סוכרת בדיקה כל בוקר בין 110 115 המוגלובין מסוכרר 6.2 אני מנסה לשמור דיאטה עודף משקל של 15 קג אתמול קיבלתי זריקת דיספרפן זריקת קורטיזון נגד כאבים כתף קפואה והסוכר הבוקר היה 167 האם לזריקת קורטיזון יש השפעה על עליית הסוכר לערכדים כה גבוהים אני לוקחת אוקסאר 25 מג נגד לחץ דם סימבלטה 30 נגד כאבי פיברומיאלגיה כבר מספר שנים וכדורים אלה לא העלו לי את רמת הסוכר מעבר לערכים דלעיל מה ניתן לעשות תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לילי. זריקת קורטיזון אכן יכולה לגרום לעלית סוכר. מציעה לך לקחת מטפורמין בלילה-זה כדור לסוכרת. היום מקובל לתת אותו גם לטרום סוכרת.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה