סוכרת 2 והעלאה במשקל

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

05/11/2013 | 10:12 | מאת: דוד

לפני 20 שנה חליתי ב סוכרת 2, ב 7 שנים אחרונות היתה ירידה עקבית מתמשכת במשקל מ-74 קג שהתיצב על 60 קג היום, מאד רזה. השאלה היא איך אפשר להעלות משקל בצורה בריאה מבלי לפגוע באיזון הסוכרתי. להשלמת נתונים: נוטל גלובן כדור ליום A!C 6.9~7.3 בדיקות תקופתיות תקינות אוכל 2000 קלוריות ליום. בן 70 ממעט בפעילות גופנית

06/11/2013 | 15:44 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב- לא בטוח שצריך לעלות במשקל. מציעה לגשת ליעוץ דיאטנית היא תראה את הבדיקות דם שלך ותעשה חישוב BMI לפי הגובה והמשקל. אולי אתה במשקל תקין

מנהלי פורום סוכרת והשמנה