לרופאי הסכרת כולם

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

28/08/2013 | 21:41 | מאת: דן

שלום 1)האם ידוע האם החילווה מתקן משהו? או רק מוריד סוכר לאותו רגע . אני מצרף לכל ארוחה 2 כפות חילבה גרגרים. אני משרה ואוכל למחרת , ומשאיר שינבטו עד 2- ס"מ וממשיך לאוכלם שצומחים האם בהנבטה מאבד "מכוח," הטיפול ?? רק כגרגרים מועיל??? ועכשיו אלי : בן 65 . סוכר בצום 85 .כל השנים. פעם פעמיים בשבוע בקיץ ובסתיו ,כל היום אוכל ארוחה אחת גדולה של הפירות המתוקים . ואחרי שעתיים מגמר זלילת המון המון פירות היה בדר"כל 100+ מקסימום עד 118 פעם . כך כבר לפחות 15 שנה . שנה או יותר לא בדקתי .במקרה בדקתי לפני חודשיים 116 בצום????.. הייתי במתח . אולי בגלל זה?? והתחלתי למדוד שוב .אחרי שבוע 108 ועוד שבוע קצת נרגעתי כנראה ירד ל 100 . והמשכתי לזלול פירות. מדדתי פעם אחת אחרי שעתיים מהפירות - 115. ושוב בצום בדקתי . טיפס : 103-106 ושהפסקתי יומיים כל פרי היה 96 בצום.אחרי פיסיוטרפיה קלילה. 2)האם טרום סכרת?(למרות שבהעמסה תקין ) 3)האם להפסיק בבת אחת..??? בכלל פירות? כי הרגשתי שחסר כוח ביומיים הללו . או בהדרגה להפסיק כי הגוף רגיל שנים לקבל קילוגרמים של פירות מתוקים . 4)כדי לא לדקור סתם . מתי לבדוק כדי לראות אם יש שינוי בכך שאצמצם או אוריד לגמרי הפירות? ( לא נוגע בסוכר וכל הדברים הרעים........)מתוק זה רק פרי אצלי תודה רבה לכל התשובות

לקריאה נוספת והעמקה

שלם רב-סוכר בצום מעל 100 זו טרום סוכרת.רצוי להרבות בפעילות גופנית מתונה בהתחלה. גשי לקבל תפריט מתאים מדיאטנית.חשוב מאד להשתדל שהמצב לא יעבור לסוכרת.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה