עברתי תאונת דרכים קשה.

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

10/12/2009 | 17:14 | מאת: דני

לדר' אודי שלום עברתי תאונת דרכים אוטובוס מחץ את הרכב איבדתי את ההכרה באמבולנס חזרה לי ההכרה בעקבות התאונה נשברו לי הצלעות , נשברה עצם בארובת העין ,שברים קטנים בפנים , שבר בסינוס האף סובל מכאבי גב, דימום במוח שפסק סובל מכאבי ראש ולחצים בראש סחרחורות,ולאחר בדיקת CT ראש התגלה שהדימום במוח פסק אם כי יש הרחבה של חריצי המוח וחללים תת עכבשיים מעט גדולה לגיל. האם הנזק הזה מאפשר לקבל פיצוי כספי נאות מחברת ביטוח? ומה אתה ממליץ לעשות ? תודה רבה דני

שלום, בהחלט כן העבר לי מסמך רפואי עדכני למייל שלי ואנזה לתת לך עצה המייל שלי [email protected]

מנהלי פורום תביעות ביטוח