דחיית תביעה בידי חברת הביטוח

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

25/06/2012 | 15:34 | מאת: אסף

היי יש לי ביטוח "תאונות אישיות" של AIG. תוך כדי מרתון ת"א 2012 חשתי כאבים עזים ברגליים. (לא נפלתי או קיבלתי חבלה) אחרי האישפוז השני, התברר שיש לי כריש בדם DVT הייתי מאושפז 4 ימים בבית חולים וולפסון. תבעתי את הביטוח על ימי האישפוז והם דחו את התביעה שלי בגלל שלא קרתה תאונה (חבלה חיצונית). חבלה יכולה להיות גם פנימית. האם חברת הביטוח צודקת?

בביטוח תאונות אישיות צריך שתהיה תאונה צריך לבדוק אם אפשר לקשור את המצבה DVT לתאונה זה לא בלתי אפשרי

מנהלי פורום תביעות ביטוח