ניתוח

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

29/04/2012 | 20:39 | מאת: חן

לפני כשלושה חושים עברתי ניתוח לפרוסקופיה בשל הריון חוץ רחמי כתוצאה מהניתוח נכרתה החצוצרה הימנית שלי, הגשתי תביעת לחברת הביטוח שלי בדרישה לקבל את הכסף והפתעתי הם טענו שמדובר בניתוח של ביטוח הריון ועל כן אני לא זכאית לקבל את הכסף בשל תקופת ההכשרה שעדיין לא הסתיימה ובשל העובדה שהניתוח הוא כריתת חצוצרה כל הניסיונות להסביר כי ייתכן גם מצב בו לא היו כורתים את החצוצרה במהלך הנתוח אם הייתה נמצאת תקינה מצב הגיוני לאור הסבר הרופאים לא הצליח, האם יש דרך להשיב לחברת הביטוח בנושא?

צריך לראות בדיוק איך מנוסחת ההחרגה בפוליסה תצטטי לי את נוסח ההחרגה

01/05/2012 | 16:27 | מאת: חן

חברת הביטוח מציינת במכתב שלאחר חוו?ד רוםא חברה הוחלט לדחות את התביעה, נמצא שעברת את הניתוח כריתת חצוצרה ב2301.12 במהלך תקופת האכשרה תום תקופת האכשרה תסתיים ב01/03.12 לאור האמור לעיל תביעתך לפיצוי נדחית. במקרה הביטוח הם מציינים הינו כריתת שחלה/חצוצרה בלפרוסקופיה

מנהלי פורום תביעות ביטוח