ורטיגו ממושך 4 חודשים

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

24/02/2019 | 23:53 | מאת: בת אל

יש לי ורטיגו(תחושת שיוט אי יציבות) קשה לי ללכת , לעמוד לשבת ולשכב במיטה. אני עשיתי בדיקות דם וmri יצאו תקינות. עשיתי טיפולי פיזיותרפיה וסטיבולרית לא עזרו. נתנו לי מספר כדורים שגם כן לא עזרו. מרגישה שהמצב רק מחמיר ולא משתפר. אני בת 30. רציתי לדעת האם ניתן לתבוע לקבל נכות? או פיצוי כלשהו? אני ממש לא מתפקדת.

אם תצליחי להוכיח שאת באמת לא מצליחה לתפקד אז בהחלט כן לא פשוט להוכיח דבר כזה במה את עובדת?

27/02/2019 | 00:02 | מאת: בת אל

הפסקתי לעבוד עקב המצב. לא יכולה לתפקד כל פעם מפחדת ליפול ללכת לעמוד לא מסוגלת.

אם את רוצה תעבירי לי סכום רפואי למייל שלי [email protected] ואנסה לתת לך עצה מה לעשות,

מנהלי פורום תביעות ביטוח