אי אבחון המחלה- עזרה מביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

17/11/2017 | 06:31 | מאת: אי

שלום רב, בעלי בן 32 מזה שנתיים סובל מבעיות זיכרון, בעיות קוגנטיביות, אי שיווי משקל, ולפעמים רועדות הרגליים רוב הפעמים כשיורד במדרגות או מרים משיהו כבד. בבדיקות . amri ו pet c.t רואים אטרופיה ברקמת המוח, עשות לו גם בדיקה של הנוזל מעמוד השדרה שהראה על דלקת או תהליך דלקתי. בייעוץ גנטי חושדים במחלה גנטית. עדיין אין אבחנה השאלות שלי הן. אם אפשר להוציא מביטוח לאומי החזר כספי על הבדיקות גנטיות שלא קיבלנו אליהם התחייבות, האם אפשר לקבל עזרה מביטוח לאומי לפני האיבחון במחלה ( כרגע הוא לא עובד בגלל מצבו ויושב אבטלה כבר חודש שני ועדיין לא שלמו לו דמיי אבטלה )?

על מנת לתת תשובות צריך לראות חומר רפואי עושה רושם שבהחלט מגיעות לכם זכויות אבל כאמור אני חייב לראות חומר רפואי תוכלי להעביר לי סכום רפואי כל שהוא למייל ואשמח לנסות ולסייע [email protected]

מנהלי פורום תביעות ביטוח