יעוץ בדחיפות

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

15/04/2010 | 02:13 | מאת: הילה

נמצאת כרגע בועדת ערר בוועדה הראשונה נקבע לי סוכרת 20 אחוז אסטמה 10 אחוז פיברומלגיה 30 אחוז נרפותיה סוכרתית ברגלים + CTS דו צדדי בידיים 20 אחוז השמנת יתר 10 אחוז ופצעי לחץ 10 אחוז סה"כ 64 אחוז יציבה כמובן שעררתי לועדת ערר בועדה כרגע הוחלט לאשר לי על הסוכרת +נרפותיה+CTS אחוז 65 על האסטמה לא הוחלט עדין וגם סירבו לקחת ממני מסמכים חדשים שזה נראה לי מוזר כי רופאת הריאות שלי נתנה החלטה כי האסטמה החריפה וכי קיימת אסטמה קשה מאוד שמצריכה מעקב כולל התחלת נפחת על הפיברומלגיה רוצים להפחית לי מ 30 אחוז ל 10 אחוז ולכן נתנו לי חודש ימים לערר על ההחלטה ברצוני לציין כי הגשתי להם מסמכים מרופא מומחה בתחום שזיהה 18 נקודות מתוך 18 ואישר כי קיימת פיברומלגיה שמשפיעה על חיי היום יום כולל חוסר שינה איזון וכאבי ראש כרונים מה עליי לעשות איזה עוד מסמכים אני צריכה להביא להם או שפשוט לערר על החלטתם בלי כול מסמך נוסף???

זו לא שאלה לאינטרנט חייבים לראותחומר רפואי ולהכנס לעובי הקורה אני מציע שתפני למומחה בתחום

מנהלי פורום תביעות ביטוח