פפילומה במיתרי הקול.....

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

12/12/2016 | 14:04 | מאת: ר

שלום עקב צרידות ממושכת של 4 חודשים, אתמול בוצעה לי בדיקה דרך הפה עם מוט ברזל ומצלמה. אבחנו laryngeal papillomatosis בשני מיתרי הקול. האם יש סיכוי שיעבור ? לי היתה פפילומה לפני 3 שנים באיבר המין שהוסרה. מאז כלום. בת הזוג הנוכחית (התחלנו את הקשר לפני שנה וחצי) נבדקה לפני שבועיים אצל רופא נשים ולא נמצאה בעיה. כדי שנהיה שקטים : האם עלינו להפסיק להתנשק או לקיים יחסי מין ? האם היא יכולה לקבל חיסון עכשיו ? האם עליה להבידק בPCR?

כבר עניתי על שאלה זאת.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם