גידולים בנרתיק

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

03/11/2013 | 22:36 | מאת: שיר

מזה כמה שנים יש לי מעין גידולים בשרניים בנרתיק שאפשר לראות כבר מבצבץ החוצה מהנרתיק לאחרונה זה נהייה בלתי נסבל מגרד מאד עד כדי דימום בעקבות הגירוד כשזה רק התחיל הלכתי לרופאת נשים ואמרתי לה שיש לי כמו חתיכות בשר בולטות היא בדקה ואמרה שהיא לא רואה כלום מאז הם כבר גדלו וזה מציק מאד גם בזמן קיום יחסי מין ברצוני לציין שאני בת 48 וחצי . מה זה ומה עליי לעשות? אני פשוט מיואשת.

מה זה ומה עליי לעשות? = קולפוסקופיה

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם