בדיקת משטח צוואר רחם

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

11/09/2020 | 16:49 | מאת: דניאלה

שלום, ביצעתי בדיקת משטח צוואר רחם של מכבי (החדשנית יותר מפאפ) עקב כך שיצא נגע בודד החשוד כקונדילומה. אם הבדיקה של מכבי יוצאת תקינה, משמע שלא נדבקתי בנגיף hpv? או שהתשובה האמינה יותר היא תוצאות ביופסיה של הנגע שהורידו לי?

הבדיקה אינה בודקת זנים רבים של HPV ולכן לא תוכלי לדעת אם את נושאת נגיף HPV. יש בדיקת מדוייקת יותר. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 03-6956867

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם