גירוי בדגדגן נפגע לאחר קולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

10/09/2020 | 11:25 | מאת: רוית

בוקר טוב, אני בת 36, לא עברתי לידות. לפני כמה שנים נדבקתי בהרפס מסוג 2 ובוירוס hpv. מאז אני במעקב שנתי של פאפ ושל בדיקת קולפוסקופיה וביופסיה . ביצאתי גם לפני כשנתיים גרידה , הכל היה תקין . והמשכתי במעקב. לפני כשבועיים עשיתי בדיקה פעם ראשונה אצל רופאת נשים ולא אצל מומחה צוואר הרחם . הרופאה ביצעה לי פאפ ועל הדרך גם עשתה לי קולפוסקופיה ונקלחה דגימה, ביופסיה. פעם ראשונה שכאב לי במהלך הבדיקה, לאחר מכן היו דימומים קלים כמה ימים, נפיחות בנרתיק, וכאבים בבטן התחתונה. לא הלכתי לבדוק, זה פשוט עבר לאחר כמה ימים. מאז אני שמה לב שאני לא מרגישה כלל גירוי בדגדגן.בדרכ הוא רגיש יחסית למגע.. מפחיד אותי לחשוב שהיא פגעה במשהו בעצבים שם.. האם זה יכול להיות קשור לבדיקה שביצעתי?

אם לא טפלו שם אז לא נראה לי.

14/10/2020 | 18:43 | מאת: רוית

תודה על תגובתך, ציינתי בהודעה הקודמת מה היה הטיפול. שאלתי אם זה קרוב לאותו האיזור ויכול להיות שבטעות נגרם נזק. אודה לתשובתך

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם