וירוס פפילומה שלא עובר

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

29/08/2020 | 19:58 | מאת: NOT_FOUND

היי, התגלה אצלי לפני כ4 שנים hpv חיובי לזנים 16,31,53,6 ביצעתי הסרה בלייזר לקונדילומות ומאז לא חזר כבר כמעט שנתיים אציין שהיה לי גם cin1 שהחלים ועברתי בדיקות פאפ לבדוק שתקין וגם בדיקת hpv שהראה שאין לי כבר את הזנים ביצעתי לא מזמן פאפ שיצא לי Ascus ולאחר מכן קולפוסקיה שיצאה תקינה. לאחר חודשיים ביצעתי שוב פאפ שיצא תקין ובדיקת hpv חיובי לזנים 31,44/55 ו54. האם הגיוני שבעבר היו לי זנים אחרים ועכשיו יש לי זנים אחרים לגמרי? האם אחד מהזנים שציינתי מתקשרים לקונדילומות? אציין שהיה לי בעבר זן 6 שעבר מהגוף לפי הבדיקות ובדיקה שביצעתי אצל הרופא אמר שיש לי קונדילומות ובבדיקה שביצעתי אצלו החודש לא מופיע זן 6 או 11 האם יכול להיות שהקונדילומות נשארו אבל הנגיף של הקונדילומות עבר מהגוף? איך אני יכולה להיפתר כבר מהנגיף הזה שנמצא אצלי כבר 4 שנים?!??בלי קונדילומות שחוזרות או נגעים סרטנים רק הוירוס מופיע בבדיקת pcr?!?? האם אני מדבקת? מה בן הזוג שלי צריך לעשות?? בבקשה אשמח לתשובה אני מיואשת

ASCUS בנוכחות הנגיפים מחייב ברור מעמיק יותר. זה מציאותי שבעבר היו לך זנים אחרים ועכשיו יש לך זנים אחרים לגמרי. האם אחד מהזנים שציינתי מתקשרים לקונדילומות? = אפשרי מומלץ לבן זוגך לעשות HPV PCR

30/08/2020 | 18:09 | מאת: NOT_FOUND

אציין שלאחר הascus ביצעתי קולפוסקופיה שיצאה תקינה ואחרי חודשיים ביצעתי שוב פאפ שיצא תקין רק יש הנגיפים 44/55,31,ו54 וכרגע אין קונדילומות או שינויים בצוואר. לאחר 4 שנים זה לא עובר לי מה ניתן לעשות?? האם הזיהום של הוירוס יהיה תמידי אצלי??? בבקשה אני מיואשת!!!!

03/09/2020 | 22:53 | מאת: עדן

אשמח לתגובתך דר וקסלר

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם