בדיקת פאפ בהריון שבוע 24

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

26/05/2020 | 19:25 | מאת: לימור

שלום. האם ניתן לבצע בדיקת פאפ בשבוע 24 ? האם כרוך בסיכון ? הסיבה היא כי לפני ההריון תוצאות HPV הראו Low grade (שלילי ל16 ו18) קולפוסקופיה הייתה תקינה ללא ממצא. האם כדאי לעשות עכשו פאפ ? לפני לידה ? אלוהים עדיף לעשות אחרי.

האם ניתן לבצע בדיקת פאפ בשבוע 24 ?= כן האם כרוך בסיכון ?= לא נדרש לכך יעוץ מעבר למה שניתן לתת כאן באינטרנט. בברכה, ד"ר שרגא וקסלר ת"א 6956867

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם