המון שאלות המון לחצים שאלות

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

26/04/2020 | 19:20 | מאת: איילת

שלום רב כבר יותר משנה אני המעקב של קולפו סקופיה וביופסיות שחזרו תקינות . לפני חודשיים שלחו אותי לעשות בדיקה זו בתל השומר . באחת הביופסיות התגלה שיש לי cin 1 , ובהhpv typing לא היה עדות לוירוס. נאמר לי שזה או לטפל בזה בלייזר או קונוזיציה, היות ובגילי 36 . הווירוס לא יעלם . השאלה מה עלייי לעשות אני לפני הריונות ופחות מעונינת בקוניזציה .. אשמח לחוות דעתך

מציע לך פגישה עם רופא ולא לברר זאת דרך האינטרנט.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם