ייעוץ בבקשה מיואשת מאוד

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

04/04/2020 | 10:17 | מאת: לי

שלום דר אני בת 43 נשואה עם ילדים לפני שנה וחצי ה גלה לי נגע בחיניכיים ועברתי ניתוח כריתה אונקולוגי סןג סל קרצינומה מאז אני בחרדות ולחצים והחיים שלי השתנו,אני מנסה לקבל תשובות מאיפה הגיע לי הדבר הזה ולא מצליחה מהרופאים כי הם בעצמם לא יודעים,לכן פונה גם אליך לספר עליי בכדי שתביע דעה,אני כבר 20 שנה עם בעלי ומעולם לא יצא לאף אחד מאתנו פצעי מין. אני עושה בדיקות פאפ אצל הרופא נשים שלי כל שנתיים ותודה לאל הן תקינות,לפני בעלי היה לי חבר שאני נזכרת בזה שפעם ראיתי אצלו פצע באיבר המין לא זוכרת אם קיימנו יחסים באותו יום או לא..אבל אני תוהה האם יכול להיות שכל מה שקרה לי זה בגלל וירוס פפילומה למרות שהבדיקות פאפ תקינות ולמרות שמעולם לא היו לי פצעים באיבר המין?איך אני בודקת נשאות לפפילומה למעט פאפ?בנוסף האם החיסון שניתן לבנים בכיתה ח מגן על הסוג זן שיכול לגרום חלילה באזור חלל הפה? תודה

ראוי שתקחי בדיקת HPV PCR מחלל הפה

06/04/2020 | 17:27 | מאת: שוב אני

למי פונים לעשות את הבדיקות שרשמת? בנוסף שוב שואלת אם חיסון של כיתה ח מגן על חלל הפה?

06/04/2020 | 17:34 | מאת: אני שוב

אני צריכה ייעוץ מסודר בעניין יש לי הרבה שאלות ,אתה מקבל באופן פרטי?אפשא טלפון לקביעת תור?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם