תוצאות בדיקה לא שגרתיות עבורי

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

26/12/2019 | 03:42 | מאת: Amily

נשואה למעלה מ- 20 שנה. אחרי הפריות, הריונות ולידות וכמובן בדיקות פאפ, מעולם לא הוזכר הוירוס. כעת טרום מנופאוזה. בדיקה אחרונה לפני שבוע ונאמר לי שיש סימנים לפאפילומה. האם עלי להבין שהתרחשה בגידה? זו הדרך היחידה להידבק לא?

זו לא הדרך היחידה להדבק.

28/12/2019 | 18:45 | מאת: Amily

אשמח להסבר. בכל מקום שקראתי מצוין שהדבקות היא במגע מיני. האם יש מצב שהוירוס שכן בגופי והתעורר רק היום? או שזו נאיביות מצידי. כמו כן, נאמר לי לצרוך חומצה פולית כדי לעזור לגוף, האם יש מינון נכון?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם