בדיקת hpv לגברים וחיסון

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

25/11/2019 | 16:59 | מאת: נועם

האם ישנה בדיקת hpv לגברים? אצל איזה רופא היא מבוצעת, במסגרת קופות החולים. ואם נדבקתי בזן 16 ולאחר קוניזציה בצוואר הרחם ובדיקת פאפ נוספת, כל התוצאות יצאו נקיות וללא המצאות של שום זן, האם יש סיכון כלשהו בלקיחת חיסון הפפילומה?

האם ישנה בדיקת hpv לגברים? = כן אצל איזה רופא היא מבוצעת? = אצלנו לוקחים את הדגימה ומעבירים למעבדה. האם יש סיכון כלשהו בלקיחת חיסון הפפילומה?= חשוב לקבל תשובה תקינה של HPV PCR

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם