משהו מוזר שהולך וחוזר במפשעה קצת בפנים

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

24/11/2019 | 22:30 | מאת: טליה

שלום יש לבת שלי כמו חצקון כזה לפעמים הוא מופיע לפעמים לא ולפעמים יש כמה מיזה הרבה.. ולפעמים זה קצת כואב/צורב במחזור הכול בסדר אחרי עוד פעם ועם אין פצע זה אדום... והבת שלי שמה כמו קרם כזה לייבוש וזה עזר קצת.. מה זה יכול להיות? תודה רבה☺

24/11/2019 | 22:32 | מאת: טליה

כנראה "בשפתיים" שם. בפנים משהו כזה זה מסוכן מה זה יכול להיות? תודה!

יש צורך בקולפוסקופיה. בברכה 03-6956867

30/11/2019 | 11:49 | מאת: טליה

שלום תודה רבה ויש השערות מה זה יכול להיות? אבל ה ישמור לא עלינו סרטן צוואר הרחם זה לא יכול להיות נכון? היא רק בת 13

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם