גרדסיל 9- האם לעשות או לא?

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

12/11/2019 | 15:36 | מאת: אדווה

שלום רב ! שמי אדווה ואני בת 37, עשיתי בער את החיסון לגרדסיל 4, מעוניינת לעשות חיסון גרדסיל 9, האם בגילי ניתן לעשות את החיסון הנ"ל? תודה רבה, אדווה!

כן

21/11/2019 | 20:27 | מאת: מרין

שאלה לי אני מעקב אצל הרופא צוואר הרחם הבדיקה אחרונה לא היית טובה יצא לי זן 31 השאלה שלי עם אני יעשה לחיסון זה יהרוג אותו?? ועם זה מסוכן הרופא לקחה לי בדיקת פאפס+ביופסיה עכשוי צריך לחכות חודש וחצי

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם