וירוס הפפילומה אצל גברים

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

05/11/2019 | 10:30 | מאת: גון דו

שלום רב, תודה מראש על המענה על השאלות הבאות: א. מה היית ממליץ לעשות לגבר שבת זוגו לשעבר אומרת לו כי גילתה שנשאית לוירוס פפילומה. האם הוא יכול לקבל טיפול כנגד הנגיף? האם להימנע ממגע מיני בכלל ללא קונדום? ב. האם יש דרך לגבר לגלות האם הוא נושא את הנגיף? ג. האם קבלת החיסון הראשון של גרסידיל, מקנה חסינות כלשהי כנגד הנגיף? אם כן לאיזו תקופה? האם יש מאמרים בנושא? ד. מה אחוז הנשאות של הנגיף באוכלוסייה? האם זה נכון שסיכוי גבוה שכל בת זוג שלא חוסנה נושאת את אחד הזנים? ה. האם ניתן להידבק בוירוס במגע אוראלי? תודה מראש על המענה.

א. מה היית ממליץ לעשות לגבר שבת זוגו לשעבר אומרת לו כי גילתה שנשאית לוירוס פפילומה? = שיעשה בדיקת HPV PCR לראות אם נדבק ואם לא - שישקול חיסון. ב. האם יש דרך לגבר לגלות האם הוא נושא את הנגיף?= בדיקת HPV PCR ג. האם קבלת החיסון הראשון של גרסידיל, מקנה חסינות כלשהי כנגד הנגיף? = לא ד. מה אחוז הנשאות של הנגיף באוכלוסייה? זה משתנה כי מערכת החיסון מחסלת את הנגיפים. ה. האם ניתן להידבק בוירוס במגע אוראלי?= אפשרי

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם