תחילת היריון עם הימצאות HPV

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

13/09/2019 | 09:30 | מאת: אלי

היי לפני כשבוע וחצי אשתי ערכה בדיקת קולפוסקופיה ובה נלקחה ביופסיה. זאת לאחר גילוי HPV זן 16 חיובי. טרם קיבלנו תוצאות אך בינתיים גילינו שהיא בהריון. 1) אם חס וחלילה מקבלים תוצאות של ביופסיה חיובית מה זה אומר בהקשר של ההיריון? 2) במהלך השבועות האחרונים בעודה בהריון אכלה מעט סושי ושתתה מעט יין ואף צבעה את שיערה (לא האמנו שהיא נקלטה). מה ההשלכות של הדבר להיריון תקין? 3) אם חלילה יש איזושהי הרעלה שנגרמה האם יש דרך לגלות זאת?

התשובות ניתנות לגופו של ענין ומחייבות שיחה פנים אל פנים.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם