HPV חיובי מסוג 16 בזמן היריון

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

08/09/2019 | 23:14 | מאת: אדי

היי לפני כשבוע וחצי אשתי ערכה בדיקת קולפוסקופיה ובה נלקחה ביופסיה. טרם קיבלנו תוצאות אך בינתיים גילינו שהיא בהריון. 1) אם חס וחלילה מקבלים תוצאות של ביופסיה חיובית מה זה אומר בהקשר של ההיריון? 2) במהלך השבועות האחרונים בעודה בהריון אכלה מעט סושי ושתתה מעט יין ואף צבעה את שיערה (לא האמנו שהיא נקלטה). מה ההשלכות של הדבר להיריון תקין?

08/09/2019 | 23:26 | מאת: אדי

וגם - אם חס וחלילה יש איזושהי הרעלה של מזון או משהו לא טוב שנגרם האם יש בדיקה המאפשרת לגלות זאת?

בשל הזן 16 יש להגיע לקולפוסקופיה

12/09/2019 | 19:22 | מאת: אדי

דוקטור אנא קרא את שכתבתי. בדיקת קולפוסקופיה נעשתה

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם