פפילומה/hpv/pcr/זנים

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

19/08/2019 | 10:08 | מאת: נועה

שלום דוקטור, קוראת פה הרבה שאלות ותשובות וישנים דברים שלא פתורים לי . 1. אם זן 36 גורם ליבלות מדוע אצלכם הוא לא נבדק? 2. האם הזן 36 (הוא נפוץ/שכיח)? 3.מדוע שעושים בדיקת pcr hpv מצוואר הרחם זה מכסה כביכול את הפוט ונרתיק ? קראתי שהכל מתחיל מצוואר הרחם. אבל אם יש וירוס בצוואר הרחם מן הסתם הוא גם שוכן בפוט ובנרתיק.. 3. וקראתי שhpv pcr לא שולל קונדילומה -ז״א יש מצב שיש נגע קונדילומה שנשאר גם שהוירוס יצא מהגוף. השאלה האם הנגע קונדילומה מדבק לאחר שהוירוס יצא מהגוף?

1. אם זן 36 גורם ליבלות מדוע אצלכם הוא לא נבדק?= דברתי עם המעבדה ומתברר ששכיחותו אפסית. 3.מדוע שעושים בדיקת pcr hpv מצוואר הרחם זה מכסה כביכול את הפוט ונרתיק ? = זה לא מכסה אזורים אלו. 3. וקראתי שhpv pcr לא שולל קונדילומה -ז״א יש מצב שיש נגע קונדילומה שנשאר גם שהוירוס יצא מהגוף. השאלה האם הנגע קונדילומה מדבק לאחר שהוירוס יצא מהגוף?= לא

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם