לא מוצאת מידע על זן מסוג 36

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

16/08/2019 | 00:00 | מאת: בחורה מודאגת

יצאתי עם בחור עם קונדילומה שבבדיקה גילו אצלו 6,36,39,51 שכבנו עם קונדום אבל היו לו יבלות מחוץ לאזור המכוסה אני חוסנתי לפני 8 שנים בגרדסיל 4. ביצעתי hpv typing וקולפוסקופיה (לא נמצא ממצא אחרי מריחת היוד). אין עדיין תוצאות מה hpv typing -אני לא מוצאת מידע על זן 36 (סיכון?יכול לגרום ליבלות?) -אם אני מחוסנת ל6 הבנתי שאפשר להידבק אבל לא לפתח תסמינים. אני עדיין יכולה להדביק אחרים אם יש לי נשאות? הבנתי שההדבקה היא רק דרך היבלות. ובhpv typing אם בודקים רק את הסיכון הגבוה אז לא בודקים את המצאות 6? 39,51 - גורמים ליבלות? תודה

-אני לא מוצאת מידע על זן 36?= יכול לגרום לקונדילומה -אם אני מחוסנת ל6 הבנתי שאפשר להידבק אבל לא לפתח תסמינים. ? = לא נכון האם יכולה להדביק אחרים אם יש לי נשאות? = אפשרי הבנתי שההדבקה היא רק דרך היבלות. ?= לא נכון ובhpv typing אם בודקים רק את הסיכון הגבוה אז לא בודקים את המצאות 6?= נכון 39,51 - גורמים ליבלות?= אפשרי

18/08/2019 | 22:01 | מאת: בחורה מודאגת

תודה על התשובה, ממה שכתבת אני מבינה שב6 אני לא יכולה להידבק? לגבי hpv typing - יש מקומות שבודקים רק את הסיכון הגבוה ומקומות שבודקים גם את 36? (עשיתי במכון מור ואני מנסה להבין מה נבדק) האם עליי לעשות בנוסף בדיקת hpv pcr? תודה תודה

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם