בהמשך לשאלה הקודמת pcr

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

15/08/2019 | 19:14 | מאת: אבי

היי כנראה פיספסת את השאלה הקודמת שלום קראת באחד הפורומים שלך שpcr ל hpv לא שולל קונדילומה... אשמח להבין אם pcr יוצא שלילי משמע: הוירוס לא קיים בגוף וכתבת שהקונדילומה נוצרת בעקבות הידבקות הוירוס.. אז מדוע הpcr לhpv לא שולל שיש קונדילומה ? הרי בעצם הקונדילומה נוצרת על ידי הוירוס. אשמח להסבר מקצועי. תודה מראש.

הסיפור דומה ליתוש שעוקץ ונוצרת פלולה ואת הורגת את היתוש. אז נוצר מצב שיש פלולה ואין כבר יתוש. ויתכן שעומד לו יתוש ולא עוקץ ולכן לא נוצרת פלולה.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם