קונדילומה ובדיקת pcr hpv

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

14/08/2019 | 16:59 | מאת: אבי 2

שלום קראת באחד הפורומים שלך שpcr ל hpv לא שולל קונדילומה... אשמח להבין אם pcr יוצא שלילי משמע: הוירוס לא קיים בגוף וכתבת שהקונדילומה נוצרת בעקבות הידבקות הוירוס.. אז מדוע הpcr לhpv לא שולל שיש קונדילומה ? הרי בעצם הקונדילומה נוצרת על ידי הוירוס. אשמח להסבר מקצועי. תודה מראש.

14/08/2019 | 17:12 | מאת: אבי

בנוסף אשמח לדעת אם אישתי רוצה לבצע שוב את הpcr אצלך האיזורים שנבדקים אצל אישה הם צוואר הרחם?

נסדקים כל אברי המין - צואר רחם, פות, מפשעות, פרינאום, פי טבעת, נרתיק, פי שופכה, פה ולוע.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם