זנים שונים בבדיקת pcr hpv

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

14/08/2019 | 11:17 | מאת: אבי

שלום דוקטור, יש לי שאלה קצת מורכבת לפי הבנתי בדיקת הpcr אצלם בודקת 29 זנים ויש מקומות שונים שבודקים 38 זנים השאלה היא כזו: אם ביצעתי בדיקה אצלכם ואין נוכחות ל29 זנים . תשובה שלילית לhpv ובת הזוג שלי עשתה במקום אחר שבודק 38 זנים וגם לה יצא שלילי שלא מצאו כלום. זה אומר שיש סיכוי עדיין שיש לי את ה9 זנים נוספים שאתם לא בודקים ואצלהם בודקים? אצטרך לבצע שוב תבדיקה אצלהם? אם ה9 זנים נוספים אצלה שליליים זה אומר שגם אצלי הם שליליים ? כי אנחנו שוכבים ללא אמצעי הגנה כבר מעל שנתיים ומדוע יש מקומות שבודקים יותר זנים? אשמח לתשובתך המקצועית בנושא תודב מראש.

שאר הזנים - שכיחותם זעומה עד אפסית

17/08/2019 | 13:45 | מאת: אבי

וההשלכה שלהם? סיכון גבוה/נמוך? גורמים גם ליבלות?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם