כבר שנה אני בבדיקות חוזרות ללא לקיחת ביופסיה זה לא מוזר ?

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

02/08/2019 | 15:55 | מאת: ש

היי דר , לפני כשנה אובחנתי בקנדילומות והסרתי אותן בלייזר , לאחר הטיפול חודשיים אחר כך עשיתי פאפ +hpv הפאפ יצא תקין הנגיף שנמצא אצלי מספר 56 הרופא המליץ לי בכל זאת לקבל את הזריקות השלמתי את כל הזריקות אמר לי תחזרי עוד חצי שנה שוב לפאפ + hpv +קולוסקופיה פאפ תקין הנגיף התשנה לזן מספר 53 קולסקופיה הכל נקי הוא טען . השאלה שלי עכשיו אמר לי לעשות שוב את הבדיקות ואת הקולסקופיה ולאחר שהתשובות מעבדה יחזרו לפי זה הוא יקח ביופסיה למה הוא לוקח ביופסיה ? הוא ראה משהו חשוד ? האם הנגיפים האלו יעבורו מתישהו ? והאם יש קשר לדימום שהוא חום ? זה אומר שיש שינוים בצוואר רחם או משהו ?

תשובות יכול לתת רק מי שמטפל בך. מצטער

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם