הרבה שאלות ותהיות על הפפילומה שלי

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

24/07/2019 | 18:03 | מאת: לא משנה

שלום דר, עשיתי בדיקת פאפ שיצאה לא תקינה ונשלחתי לבדיקת קולפוסקופיה. שיצאה תקינה. נאמר לי לחזור על הבדיקות אחרי חצי שנה. עדיתי דוב את הבדיקת פאפ וגם הקולוסקופיה. רופא צוואר הרחם אמר שהכל תקין ואין שינויים בצוואר. והמליץ ךעשות פאפ שוב בעוד חצי שנה. עידכנתי את הפרטנרים דהייתי איתם בשנתיים האחרונות כדיי שיבדקו גם. בנוסף הוא אמר שהרמה ירדה מהפאפ הקודם. השאלות שלי הן לגביי ההדבקות? לגביי ביתי הקטנה האם יש סיכויי שיהיה לה את הנגיף? כי מצד אחד זה לא תורשתי ומצד דני ראיתי שנאמר להרתיח תחתונים ומגבות, אז גם ככה אפשר להידבק? אז מה זה אומר לגביי בני? מה עוד האפשרויות להדבקה חוץ מיחסי מין.גברים גם צריכים לעבור בדיקה? אם כן איזה? ומה הסיכון שלהם? אני מבינה שאיני יכולה לקיים יחסים בזמן שאני נשאית של הוירוס, ואם אני מקיימת יחסים עם מישהו שיש לו את הוירוס אז זה אומר שהוירוס לא יוכל בעצם להעלם, כי כביכול ישנה הדבקה חוזרת כל הזמן? מצרפת קובץ של צוואר הרחם האחרון ושל הפאפ האחרון.( לא מצליחה לצרף קובץ עוד קובץ של צוואר הרחם) סליחה על הרבה שאלות, אני מודאגת למרות שלא מראה לאף אחד ולא מדברת על זה. תודה רבה רבה מראש,

24/07/2019 | 18:09 | מאת: לא משנה

והאם הוירוס אחרי שיעלם יוכל לחזור גם בלי יחסי מין? האם אני בסיכון גבוהה יותר מעכשיו בגלל שיש לי אותו? האם הוא יכול בכל עת להתפתח למשהו סרטני? וחיסון במצבי? יכול לעזור?

24/07/2019 | 18:12 | מאת: לא משנה

עכשיו שהבנתי שיש אפשרות להגיב מעלה את הקובץ שלא הצלחתי של הרופא צוואר הרחם..

אוקי

אני לא יודע מהי תשובת ה HPV PCR שלך. גברים גם צריכים לעבור בדיקה? = בדיקת HPV PCR כמו נשים. ישנה הדבקה חוזרת כל הזמן? = אפשרי

והאם הוירוס אחרי שיעלם יוכל לחזור גם בלי יחסי מין? = תוכלי להדבק מדברים נוספים ולא רק מיחסי מין. האם אני בסיכון גבוהה יותר מעכשיו בגלל שיש לי אותו? = סיכון גבוה למה?? האם הוא יכול בכל עת להתפתח למשהו סרטני?= חסרה לי תשובת HPV PCR שלך. וחיסון במצבי? יכול לעזור?= חיסון יעיל אחרי תוצאת HPV PCR תקינה

06/08/2019 | 14:12 | מאת: לא משנה

תודה על המענה, מצורף תשובת יועץ לא ראיתי עוד תוצאות חוץ ממה ששלחתי לך כבר..

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם