וירוס פפלימומה זן 16

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

06/07/2019 | 11:19 | מאת: שיר

שלום, נמצא אצלי הוירוס עם מספר זנים כשהבעייתי הוא זן 16 כמו כן בשתי בדיקות אחרונות נמצאו נגעים טרום סרטניים? בשלב הזה אני נמצאת בביקורת. האם הוירוס כולל זן 16 והנגעים יכולים לעבור? הומלץ לי על כריתת רחם בגלל גילי (מתקרבת ל50) ואני מהססת.. בתודה מראש על התשובה.

נמצא אצלי הוירוס עם מספר זנים כשהבעייתי הוא זן 16 כמו כן בשתי בדיקות אחרונות נמצאו נגעים טרום סרטניים? בשלב הזה אני נמצאת בביקורת. האם הוירוס כולל זן 16 והנגעים יכולים לעבור?= הוירוסים יכולים לעבור אך תשובה מלאה אוכל לתת אם אראה את כל התשובה בשלמותה.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם