כאבים ודימומים אחרי בדיקת קולפוסקופיה וביופסיה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

26/02/2019 | 20:27 | מאת: ליאת

שלום לפני כשבוע עברתי בדיקת קולפוסקופיה ונלקחה לי ביופסיה , במהלך הבדיקה נאמר לי לקחת דלאצין . יומיים אחרי התחלתי עם הטיפוח ואז החלו לי דימומים , בחילות וכאבים בעיקר בבטן התחתונה השמאלית . נבדקתי במיון שבו נאמר שמקור הדימום הוא לא מהביופסיה. אני עדיין סובלת מדימומים בניגוב ומחוסר נוחות בבטן התחתונה השמאלית . מה לדעתך עליי לעשות אני מעט לחוצה

כדאי שרופא שבודק אותך ישיב לשאלתך.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם