וירוס הפפילומה -כן או לא?

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

17/02/2019 | 10:26 | מאת: תקווה

שלום , מודאגת מאוד ויש לי כמה שאלות 1. נגע בנרתיק - מה עוד יכול להיות מלבד קונדילומה? 2. האם לפני שיוצאת היבלת (קונדילומה) האיזור מאוד מגרד ? 3. במידה ולא מסירים בלייזר? (נגע יחיד) בשלב כלשהו הוא יעבור? ואם כן , בד"כ כמה זמן לוקח? 4. אם אישה הרה נושאת את וירוס הפפילומה לתינוק סיכוי של 1:1000 , ובמידה וחס וחלילה הדבר קורה - מה המשמעות של תינוק שנגוע בוירוס? 5. אם קיים לי קונדילומה בנרתיק , האם זה עלול להדביק את איזור פי הטבעת? 6. אם קיימת קונדילומה , הדבר אומר שאני נשאית של וירוס ההפילומה? תודה רבה :)

1. נגע בנרתיק - מה עוד יכול להיות מלבד קונדילומה?= עוד 23 מצבים אחרים 2. האם לפני שיוצאת היבלת (קונדילומה) האיזור מאוד מגרד ?= לא בהכרח 3. במידה ולא מסירים בלייזר? (נגע יחיד) בשלב כלשהו הוא יעבור? = כן ב 22% ואם כן , בד"כ כמה זמן לוקח?= אין לדעת 4. אם אישה הרה נושאת את וירוס הפפילומה לתינוק סיכוי של 1:1000 , ובמידה וחס וחלילה הדבר קורה - מה המשמעות של תינוק שנגוע בוירוס?= שעלול להיות לו גדולים בדרכי הנשימה 5. אם קיים לי קונדילומה בנרתיק , האם זה עלול להדביק את איזור פי הטבעת?= יש מצב ב 25% 6. אם קיימת קונדילומה , הדבר אומר שאני נשאית של וירוס ההפילומה?= יש מצב

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם