יעילות חיסון בזמן CIN 2

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

06/02/2019 | 09:04 | מאת: חוששת

שלום, קיבלתי את כל שלושת המנות של גרדסיל בזמן שהיה לי CIN2 שהוסר בקוניזציה (הברור ארך זמן ועוד לפני הקוניזציה הספקתי לקבל את כל שלושת המנות). לא בוצע בדיקת HPV לפני הקוניזציה לכן זן הנגיף לא ידוע. בדיקת HPV מס' חודשים אחרי הקוניזציה שלילית. קראתי שלחיסון במצב כזה יש הגנה מוגבלת. 1. מה הכוונה "מוגבלת" הגוף לא מייצר נוגנים לחיסון? 2. אני יכולה להידבק בזנים שהחיסון מגן עליהם למרות החיסון? 3. יש בדיקה שיכולה לבדוק מה רמת החיסון שלי? 4.מה הפיתרון? מתחסנים שוב? תודה רבה

1. מה הכוונה "מוגבלת" ?= ההגנה היא 80% נגד קונדילומה, בהנחה שאת לא נשאת נגיפי HPV בזמן תקופת נטילת החיסון.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם