וירוס פפילומה ופוליפ ברחם

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

23/01/2019 | 06:57 | מאת: יפה

האם ניתן להידבק בוירוס , גם אם לא מקיימים עם יותר מבן זוג אחד, ( בעל בלבד) בנוסף עברתי מספר פעמים ניתוח הסטרוסקופיה להוצאת פוליפ. ורופא המליץ להוריד רחם. אני בת 56. פניתי להייעצות עם רופא נוסף שלא המליץ להוריד רחם. ברצוני לציין שבפעם הראשונה שהוציאו פוליפ ולקחו תאים מהרחם לבדיקה היה ממצא של תאים טרום סרטני , ואז חזרתי על הבדיקה הסטרוסקופיה 3 חודשים אחרי שהייתה תקינה. אני אובדת עצות. אודה לתשובתכם.

האם ניתן להידבק בוירוס , גם אם לא מקיימים עם יותר מבן זוג אחד? = אפשרי האם התאים הטרום סרטניים הם מצואר הרחם או מהרחם?

29/04/2019 | 18:52 | מאת: יפה

התאים לקחו מהרחם.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם