בירור תאים טרום סרטני

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

23/01/2019 | 06:45 | מאת: דורית

שלום . לפני מספר שנים ,עברתי ניתוח להוצאת פוליפ , ובממצא שנלקח התגלו טרום סרטניים. התבקשתי לחזור על הה ניתוח 3 חודשים אחרי. ואכן עשיתי את הניתוח (היסטרוסקופיה) שהתגלה כתקין. ומאז עברתי עוד פעמיים להוצאת פוליפ מהרחם. אני מבצעת באופן קבוע בדיקת פאפ. ובאחד הבדיקות נמצא כי הבדיקה לא יצאה תקינה ונשלחתי לבצע בדיקת phv, שיצאה תקינה השאלה שלי היא: מה עליי לעשות ? ברצוני לציין שאני בת 57 . אודה לתשובתך

מה רשום בדיוק בתשובת הפאפ? 03-6956867

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם