אובחנתי עם פפילומה 16

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

03/01/2019 | 12:32 | מאת: מיכל

שלום גיליתי שנדבקתי בוירוס הפפילומה סוג 16 , האם זה אפשרי להחלים לחלוטין מוירוס זה? למיטב הבנתי זה משהו שישאר איתי לכל החיים. ואיך אני אמורה להתנהל עם בן זוגי? האם אנחנו צריכים כל החיים להשתמש באמצעי מניעה? האם הוירוס יכול לעבור לילדי העתידיים?

האם זה אפשרי להחלים לחלוטין מוירוס זה?= כן הצעד הבא הוא קולפוסקופיה מקפת וכן HPV PCR לבן זוגך ואז יהיו תשובות לשאר שאלותייך.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם