קונדילומה ויבלות על איבר המין

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

26/11/2018 | 17:07 | מאת: נדב

שלום, לאחרונה הבחנתי ביבלות על איבר המין, אין לי מושג אם הן היו או הופיעו או היו קטנות וגדלו. הייתי אצל רופא עור שצרב עם קור. קראתי חומרים שאומרים שזה יכול להיות ממאיר או שעדיין הוירוס בגוף לאחר הצריבה. מה צריך לעשות כדי להיפתר מזה לגמרי גם מהוירוס מהגוף יש פתרון? האם זה נשאר לכל החיים ומדבק גם אם אין יבלות כבר? איך יודעים אם יש יבלות קטנות שלא נראות לעין? תודה על התשובה

26/11/2018 | 17:10 | מאת: נדב

בנוסף האם יש בדיקה שעושים למציאת הוירוס? כי הרופא אמר שאין דבר כזה.. אשמח לפירוט מה הפרוצדורה בנושא כדי להחלים, מודאג מאוד

בנוסף האם יש בדיקה שעושים למציאת הוירוס? = כן ןהיא PCR ל HPV

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם