**חיסון נגד פפילומה.

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

10/11/2018 | 18:44 | מאת: NOT_FOUND

שלום וברכה, בפרטים באתר המרפאה שלך הבנתי כי לאחר שמטפלים בנגעים ומבצעים בדיקת pcr לhpv, שאתה עושה למטופלת ויוצא תקין- ניתן להתחסן. מנגד במאמר אחר כתוב שהחיסון אינו יעיל למי שבעבר נדבקה הפפילומה. אני בת 33 עם ילד לפני 10 שנים בפאפ cin1 קולפוסקפיה תקין וביופסיה הומלץ על מעקב בלבד. פאפ מידי שנה תקין עד לפני שנה פאפ אחרון דיספלסיה קלה, שוב קולפ’ תקין וביופסיה- רק מעקב כל שנה. הגוף שלי סילק את הנגיף לכמה שנים טובות ושוב חזר?? האם ניתן במצבי לבצע אצלך pcr ולהתחסן? אפשר באמת לחסל את הדבר הזה אחת ולתמיד?? תודה!!

החיסון הוא הכי יעיל כאשר כבר אין את נגיפי ה HPV.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם