פענוח תוצאות קופולוסקופיה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

01/11/2018 | 18:35 | מאת: עינב

שלום רב, לפני חודש וחצי עשיתי בדיקת קופולוסקופיה בעקבות דימומים חוזרים אחרי קיום יחסי מין. קיבלתי היום את התוצאות מרופא משפחה והוא אמר שלדעתו יש לי רק דלקת...אבל אשמח לדעה נוספת. אלו התוצאות: Tangential cut of squamous mucosa showing chronic inflammation. In addition, focal individual keratinization, suggests koilocytes. מה התוצאות אומרות? תודה מראש!

דלקת כרונית וסימני זיהום ע"י נגיפי HPV

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם