שאלות לגבי וירוס הפפילומה וקונדילומות

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

31/10/2018 | 02:05 | מאת: שמרית

לפני כחמישה חודשים שמתי לב שיצאו לי נגעים החשודים לי כקומדילמות, מיד לאחר מכן שלחו אותי לצריבתם ולקיחת ביופסיה, חלק מהצרבים הוסרו וחלקם הושארו, לאחר מכן הגיעו תוצאות ביופסיה- Consistent with viral wart Hpv immunostain is negative Pas stain is negative for fungi ונגועה בזנים low risk 6,42 חזרתי לרופאת נשים שלי לאחר מכן לביקורת שלקחה שוב בדיקת פאפ ששוב לא יצאה תקין, נשלחתי לקולוסקופיה שאמר שהכל בסדר ולחזור לביקורת עוד שנה, בנתיים קיבלתי קונדילוקס על מנת לטפל בנגעים בצורה קוסמטית כרגע מה השלב הבא? איך מתקדמים? יש לציין שאני לא מקיימת יחסים מהסיבה הזו, וגם לא מתחסנת עדיין מהסיבה שאני כרגע עם הוירוס אשמח לתשובה מפורטת ויעילה. תודה רבה

הצעד הבא הוא קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין, פי הטבעת הפה הלוע והעינים. לפי התוצאה להמשיך הלאה.

12/11/2018 | 01:10 | מאת: שמרית

ציינתי שעשיתי קלופוסקופיה לפני כמה שבועות.. אמר שהכל תקין ולחזור בעוד שנה, איך קשור הלוע והעינים?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם