לחוצה מאודדד וירוס hpv

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

13/10/2018 | 15:32 | מאת: חן

שלום, אני בת 25 ומגיל 18 עושה בדיקות פאפ תקינות ,הפעם הזו יצאה asocs לאור התשובה הזאת גילו שיש לי hpv זנים - 16,39,66. עשיתי קולפוסקופיה לפני שהגיעו לרופאה תוצאות הפאפ.1. האם בוודאות יש לי את הוירוס על סמך הפאפ הזה? 2. בקולפוסקפיה הרופאה רק הסתכלה ואמרה שהכל תקין,כלומר לא צבעה שום דבר ולא לקחה ביופסיה,ברגע שהיו לה את תוצאות הפאפ היא הייתה מתנהלת אחרת בקולוסקופיה?רק להסתכל ולא למצוא כלום זה תקין?

יש לך זני HPV 16 39 66. כשיש ASCUS יש לקחת דגימה

14/10/2018 | 12:22 | מאת: חן

דגימה הכוונה לביופסיה?אז היא הייתה צריכה לבצע ביופסיה?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם